Van der Woude

Voor verhuizingen en opslag bent u bij verhuisbedrijf Van der Woude aan het juiste adres.

Verhuizen in 1960Bij dit familiebedrijf zijn uw waardevolle spullen in goede handen. Wij hebben jarenlange ervaring, werken met vaste verhuizers en leveren een betrouwbare en professionele dienstverlening. Kortom: Van der Woude Verhuizingen is specialist in onbezorgd verhuizen, voor zowel particulieren als bedrijven, variërend van studenten en eenpersoonshuishoudens tot jonge gezinnen en senioren.

Wilt u hulp bij het inpakken? Of heeft u behoefte aan een handyman die u helpt met allerlei klussen zoals kasten monteren en aan de wand bevestigen, lampen en schilderijen ophangen en aansluiten van apparatuur zoals wasmachine en computer? Of wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan in een veilige en verwarmde opslagloods? Dit alles is mogelijk bij Van der Woude Verhuizingen.

Wij kennen de noordelijke regio goed. Veel van onze klanten komen uit Haren, Glimmen, Onnen, Noordlaren en Groningen. Van der Woude verzorgt ook vaak verhuizingen van en naar omliggende dorpen als Eelde & Paterswolde, Zuidlaren & Midlaren, Vries, Annen, Roden, Peize en Zuidhorn. Ook rijden onze verhuiswagens geregeld naar Assen en Gieten. Als erkend verhuisbedrijf bent u verzekerd van de beste verhuizers en het juiste materieel.