Uw verhuizer in en om Haren, Glimmen, Onnen & Noordlaren

Van der Woude kent de omgeving!

Verhuizen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het kan best een ingrijpende en spannende gebeurtenis zijn. Wij begrijpen dit. Van der Woude verzorgt dagelijks verhuizingen, en doet dit al jarenlang. Of u nu in dezelfde straat verhuist of juist ver weg gaat wonen, u kunt bij ons rekenen op een goed geregelde en vlekkeloze verhuizing.

Meer over Haren:

Ons verhuisbedrijf is in Haren gevestigd. Deze groene gemeente op de Hondsrug heeft inmiddels bijna 19.000 inwoners. Naast Haren bestaat de gemeente uit de dorpen Onnen, Glimmen en Noordlaren. Bekende wijken in Haren zijn Oosterhaar, Voorveld, Hemmen en de nieuwe woonwijk Het Harener Holt. Haren heeft een winkelcentrum waar u voor (bijna) al uw boodschappen en benodigdheden terecht kunt. Er zijn diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Verder zijn er vele sportclubs (onder meer voetbal, hockey, basketbal) en een zwembad.

Wist u dat de vroegste oorsprong van Haren al van zo’n 4500 jaar geleden dateert? Dit blijkt onder meer uit opgravingen in grafheuvels en hunebedden.

Meer over Glimmen:

Glimmen en Haren liggen vlak bij elkaar. Dit dorp, met 1.700 inwoners, heeft veel groen en water. Het riviertje De Drentse Aa slingert vlak langs het dorp. Ook al ligt de A28 niet ver weg, het is mooi wandelen en recreëren in de Appèlbergen. Hier zijn vennetjes en een zandverstuiving te vinden. Bovendien loopt er een middeleeuwse weg, de Hoge Hereweg. Ten zuiden van Glimmen ligt een grote golfbaan verscholen in het bos.

Meer over Onnen:

Onnen is van oorsprong meer agrarisch georiënteerd dan de rest van de gemeente Haren. Het is een esdorp, hoewel de es een stuk buiten het eigenlijke dorp ligt. Een oud spoorwegviaduct uit 1920 verbindt Onnen met Glimmen. Dit viaduct is de laatste ‘hobbel’ als u aan de Halve marathon van Haren deelneemt!

Meer over Noordlaren:

Het dorp Noordlaren is weliswaar klein, maar landelijk bekend omdat ze traditiegetrouw de eerste schaatsmarathon van het seizoen op natuurijs proberen te verrijden. Het Noordlaarderbos is geliefd bij wandelaars en fietsers. 


Neemt contact met ons op voor meer uw vragen of vraag direct een offerte aan via onze website.

Hoe komt u vanuit Glimmen bij Van der Woude Verhuizingen


Grotere kaart weergeven