Uw verhuizer in en om Groningen

Van der Woude kent de omgeving!

Gaat u in of naar Groningen verhuizen?

Van der Woude Verhuizingen helpt u hierbij graag. Of het gaat om het verhuizen van alleen een piano of vleugel, of de gehele inboedel: wij weten wat er nodig is om een verhuizing onbezorgd te laten verlopen. Bent u wat ouder en wilt u er zelf geen omkijken hebben? Dan zorgen wij ervoor dat uw spullen zorgvuldig worden ingepakt, verhuisd en op de nieuwe bestemming uitgepakt en gemonteerd. Pakt u zelf uw spullen in? Dan krijgt u onze handige verhuisdozen in bruikleen.

Meer over Groningen...

De stad Groningen heeft een belangrijke regionale functie. Deze stad verwelkomde in september 2014 haar 200.000e inwoner! Behalve woon- en werkstad is het ook een bekende studentenstad, met een goede universiteit (RUG) en hbo- en mbo-onderwijs. Winkelen in het karakteristieke oude centrum, naar de markt of naar het museum, het kan allemaal. 

Voormalige gemeenten Hoogkerk en Noorddijk en een deel van Bedum (de wijk Beijum) zijn in 1969 bij de gemeente Groningen gevoegd. Het voormalig buurtschap Helpman is door de grote stad ‘ingehaald’. Groningen kent vele wijken, met elk hun eigen woonsfeer en voorzieningen. Neem eens een kijkje in Klein Martijn, Helpman, Noorderhoogebrug of in de nieuwe woonwijk Meerstad!


Neemt contact met ons op voor meer uw vragen of vraag direct een offerte aan via onze website.