Speciale dienstverlening

Van der Woude Verhuizingen is specialist in onbezorgd verhuizen.

Kleine of grote verhuizingen, opslag van uw inboedel of het regelen van een overzees transport. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en weet wat er nodig is om een verhuizing goed uit te voeren. Wij verzorgen voor u een verhuizing op maat en naar uw wensen.

Verhuizing kwetsbare objecten

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare en kostbare objecten. Een piano of vleugel, kunstobjecten, antiek meubilair, een bijzondere verzameling: wij weten wat voor verpakking er nodig is om uw kostbare goederen te verplaatsen. Voor schilderijen hebben wij speciale dozen, zodat uw kunstwerken niet kunnen beschadigen.

Smalle trappen?

Een smalle trap, een moeilijke doorgang; maar al te vaak kunnen spullen niet door het huis heen vervoerd worden. Wij beschikken over de juiste hulpmiddelen. Zo hebben we een verhuislift (18 m) waarmee wij spullen via het balkon of door een raam kunnen verhuizen. Ook hebben we een elektrische vorkheftruck die zware zaken kan tillen en vervoeren.

Kunnen we u helpen?

Heeft u geen tijd om zelf uw spullen in en uit te pakken? Of ziet u op tegen het uit elkaar halen (en weer in elkaar zetten!) van kasten en boekenplanken? Wij kunnen uw verhuizing van begin tot eind voor u regelen. Ook de gordijnen en lampen hangen we voor u op, de wasmachine wordt geïnstalleerd, etc. Voordat u het weet, voelt u zich thuis in uw nieuwe woning.

Verder kunnen wij zorgen voor het opleveren van een schone woning, conform de eisen van de verhuurder of nieuwe koper. We verwijderen de vloerbedekking als dat moet en voeren vloerbedekking of overtollige inventaris af. U heeft er geen omkijken naar.


Wilt u onbezorgd verhuizen? Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en een passend prijsvoorstel zijn natuurlijk gratis en verplichten u tot niets. Een afspraak is zo gemaakt.