Opslag

U kunt behoefte hebben aan de mogelijkheid uw inboedel voor korte of langere tijd op te slaan. U moet bijvoorbeeld een tijdje overbruggen tot u naar uw nieuwe huis kunt verhuizen. Of u gaat uw huis verbouwen en wilt uw spullen tijdelijk stofvrij en veilig opslaan. Of u gaat tijdelijk naar het buitenland en wilt er zeker van zijn dat uw spullen veilig en beschermd zijn.

Welke reden u ook heeft, bij Van der Woude bent u aan het juiste adres voor de veilige opslag van uw inboedel. Wij bieden professionele opslagmogelijkheden. Wij verpakken uw spullen vakkundig en met zorg in speciale opslagcontainers. Dit kan veelal bij u aan huis worden ingeladen. Onze beveiligde opslagloods is verwarmd en biedt een constante temperatuur. Uw spullen komen schoon en stofvrij uit de opslag. Wilt u de inboedel thuis bezorgd hebben? Geen probleem, wij verzorgen dat graag voor u. U kunt natuurlijk ook zelf uw inboedel brengen en ophalen uit de loods.


Meer weten over onbezorgde en veilige opslag  

Wilt u uw inboedel veilig opslaan? Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en een passend prijsvoorstel zijn natuurlijk gratis en verplichten u tot niets. Een afspraak is zo gemaakt.