Ons familiebedrijf

Wij zijn er trots op een familiebedrijf te zijn!

Op de inschrijving in het handelsregister staat als vestigingsdatum vermeld: 15-02-1927. In die periode begon de heer B. Talens met zijn paard en wagen een lijndienst (bodedienst) tussen Haren en omliggende dorpen en Groningen.

Van der Woude en Talens

In de begin zestiger jaren werd het bedrijf voortgezet door de heren K. (Karel) Talens en Tj. (Tjibbe) van der Woude. De heer Talens hield zich voornamelijk bezig met de bodedienst, terwijl Tj. van der Woude zich steeds meer ging toeleggen op het uitvoeren van verhuizingen.

Verhuizen eind jaren 60Een groot project waaraan het bedrijf destijds mocht meewerken, was het verhuizen van de Gasunie van Scheveningen naar Groningen. Verder werd in de oogsttijd voor de vele kwekers die de gemeente Haren toen nog telde, het fruit naar de groenteveiling in Groningen vervoerd.

In de zeventiger jaren besloot de heer Talens wat anders te gaan doen en werd het bedrijf voortgezet door Tj. van der Woude. De bodedienst werd verkocht en Van der Woude besloot zich volledig op het verhuizen toe te leggen.

De huidige eigenaar, Henk van der Woude, kwam in 1975 bij zijn vader in dienst en leidt vanaf 1998 samen met zijn vrouw het bedrijf. Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd verhuisbedrijf in al zijn facetten. Vanaf 2002 is ook zoon Erwin werkzaam in het bedrijf. De verhuizingen vinden niet alleen plaats in Groningen, Friesland en Drenthe, maar door heel Nederland en regelmatig ook naar het buitenland.

De familie Van der Woude zorgt samen met haar medewerkers voor een hoge mate van dienstverlening en kwaliteit. Wij gaan mee met de ontwikkelingen in het verhuisvak. Duurzaamheid, persoonlijke dienstverlening en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel.

Verhuizen in 1960